Un forum pentru melomani,cinefili,pasionati de fotografie si Counter Strike


  Overlord Best Game

  Andu x
  Andu x

  Mesaje : 13
  Data de înscriere : 28/01/2009

  Overlord Best Game Empty Overlord Best Game

  Mesaj  Andu x la data de Dum Feb 01, 2009 9:55 pm

  Overlord 2 este un nou joc dezvoltat de Triumph Studios, care va fi lansat sub sigla Codemasters pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360. Overlord 2 nu este singurul joc pe care Codemasters il pregateste, conform IGN, Overlord Dark Legend pentru Wii si Overlord Minions pentru DS fiind alte jocuri aflate in lucru.

  Pvestea jocului va avea in prim-plan un nou overlord, care va trata cu acelasi umor negru, o confruntare intre trupele sale de minioni si un imperiu asemanator Imperiului Roman. Cum noul imperiu are ca scop starpirea intregii magii, creaturile s-au retras intr-un sanctuar al magiei. Jucatorii vor ridica din Netherworld o armata de minioni care va pleca la lupta impotriva imperiului. Minionii vor fi mult mai inteligenti decat in Overlord 1, fiind in stare sa clareasca monstrii, sa foloseasca masini de razboi sau corabii de lupta.

  Speram ca si in Overlord 2 sa existe acelasi sentiment de lupta impotriva binelui, unde macar un satuc linistit sau o serbare campeneasca sa fie oferite ca ofranda jucatorilor! Muhahaha! 10 4 this Game Smile

   Acum este: Dum Feb 23, 2020 7:19 pm