Un forum pentru melomani,cinefili,pasionati de fotografie si Counter Strike


  Lucian Bute, avertizat de viitorul sau adversar sa nu triseze: Vreau un arbitraj corect, pot sa il fac KO!

  NaRCoTiQ
  NaRCoTiQ

  Mesaje : 112
  Data de înscriere : 30/01/2009

  Lucian Bute, avertizat de viitorul sau adversar sa nu triseze: Vreau un arbitraj corect, pot sa il fac KO! Empty Lucian Bute, avertizat de viitorul sau adversar sa nu triseze: Vreau un arbitraj corect, pot sa il fac KO!

  Mesaj  NaRCoTiQ la data de Mier Feb 04, 2009 8:28 pm

  Lucian Bute, avertizat de viitorul sau adversar sa nu triseze: Vreau un arbitraj corect, pot sa il fac KO! Image-2009-02-3-5383633-46-bute-isi-apara-titlul-montreal

  Fulgencio Zuniga este adversarul lui Lucian Bute din gala care se va desfasura pe 13 martie la Montreal, pentru titlul mondial. Adversarul romanului se teme de arbitraj si face referire la partida pe care Bute a sustinut-o anul trecut, cu Librado Andrade.

  "Il stiu pe Bute, este foarte rapid si loveste foarte tare. Pentru a-l invinge, trebuie sa ma misc foarte mult si sa il fac sa isi deschida apararea. Am puterea sa il fac KO. Sincer, nu am vazut meciul sau cu Andrade, dar am inteles ca arbitrul a procedat gresit atunci cand a fost pus la pamant in ultima runda. In ceea ce ma priveste, eu nu vreau decat un arbitraj corect. Nu vreau niciun fel de controversa. Daca el va fi cel care castiga, asta e si punct. Dar daca eu sunt mai bun, nu vreau sa triseze nimeni", a declarat Zuniga.

   Acum este: Dum Feb 23, 2020 7:10 pm