Un forum pentru melomani,cinefili,pasionati de fotografie si Counter Strike


  Crysis Warhead

  Andu x
  Andu x

  Mesaje : 13
  Data de înscriere : 28/01/2009

  Crysis Warhead Empty Crysis Warhead

  Mesaj  Andu x la data de Dum Feb 01, 2009 9:38 pm

  Jocul Crysis Warhead a primit distincţiile Best First Person Shooter şi Best Graphics Technology la E3 2008. Crysis Wars dispune de trei moduri de multiplayer, inclusiv TeamInstantAction şi 21 de hărţi pentru modurile de multiplayer. Jocul a fost produs de către Crytek Budapest care au implementat o versiune optimizată a motorului grafic CryEngine 2.

  Fanii Crysis vor avea la dispoziţie în al doilea joc din serie, arme şi vehicule noi. Directorul executiv al Crytek, Cevat Yerli a declarat că este neproductiv să produci jocuri pentru PC şi că se gândeşte serios să producă în viitor jocuri pentru console din cauza pirateriei în creştere. Acesta a adăugat că jocul Crysis a fost unul dintre cele mai piratate jocuri din lume.

  Personajul principal din Crysis Warhead este sergentul "Psycho" Sikes, iar povestea din joc prezintă evenimentele din primul joc Crysis dar dintr-o altă perspectivă.

  Pentru a rula jocul Crysis Warhead nu este nevoie şi de inslarea jocului Crysis au declarat producătorii. În plus, de miercuri, jucătorii din toată lumea pot să facă precomenzi pentru jocul Crysis Warhead. Cei care vor comanda jocul în avans, îl vor putea cumpăra cu o reducere de cinci dolari. Preţul jocului va fi de 29,99 de euro.
  PoWeR™
  PoWeR™

  Mesaje : 53
  Data de înscriere : 30/01/2009
  Varsta : 30
  Localizare : Pe Scaun

  Crysis Warhead Empty RE

  Mesaj  PoWeR™ la data de Lun Feb 02, 2009 7:26 am

  Frumos rau Crysis-ul.... nu mai e unul ca el [ materie de jocuri ] in asta ai tot ce iti doresti grafica, gameplay si nu in ultimul rand story-line destul de bun.  P.S: Pentru cei care doresc sa faca rau naturii le recomand Crysis... se se ia la bataie cu tufisurile si cu palmierii care se misca " zburdalnici " in stanga si in dreapta, eventual sa culce la pamant cativa palmieri acolo.... macar stii o treaba in Crysis nu iti da nimeni amenda.

   Acum este: Dum Feb 23, 2020 7:33 pm