Un forum pentru melomani,cinefili,pasionati de fotografie si Counter Strike


  "Accept bani si de la CFR, numai sa nu castige Dinamo campionatul!"

  NaRCoTiQ
  NaRCoTiQ

  Mesaje : 112
  Data de înscriere : 30/01/2009

  "Accept bani si de la CFR, numai sa nu castige Dinamo campionatul!" Empty "Accept bani si de la CFR, numai sa nu castige Dinamo campionatul!"

  Mesaj  NaRCoTiQ la data de Mier Feb 04, 2009 8:11 pm

  "Accept bani si de la CFR, numai sa nu castige Dinamo campionatul!" Thumb_size1

  Dorin Goian este de acord cu Gigi Becali. "Stimularea adversarelor mi se pare o idee buna. Daca nu s-ar intampla asta, am reveni la fotbalul de acum multi ani, cand se faceau foarte multe blaturi"

  "Stimularea adversarelor mi se pare o idee buna. Daca nu s-ar intampla asta, am reveni la fotbalul de acum multi ani, cand se faceau foarte multe blaturi. Acum, cand am ajuns sa spunem ca se joaca mai curat, nu mai este bine sa stimulam adversarul ca sa joace bine.

  Au fost jucatori romani care au activat in strainatate, cum ar fi Gica Popescu la Barcelona. Si el spunea ca a castigat un campionat deoarece conducerea a stimulat o adversara a lui Real Madrid, cu care catalanii erau in lupta directa pentru titlu. Personal, nu vad nicio problema in a stimula adversarul sa joace mai bine. Intr-adevar, daca dai bani jucatorului sa se dea la o parte, sunt de acord pentru cele mai drastice sanctiuni. Probabil era mai bine pe vremuri, cand din 34 de etape, se jucau doar 4-5 meciuri pe teren?

  Articolele si scandalurile din presa legate de stenograme sunt, cu siguranta, comandate. Cred ca toti oamenii din fotbal stiu foarte bine ca mai toate echipele au stimulat adversarii rivalelor, nu doar Steaua. Probabil ca se vrea raul nostru si in fiecare zi apar articole doar despre Steaua. Noi ne pregatim, mergem mai departe, deoarece ne asteapta un retur greu si trebuie sa fim in forma pentru meciurile oficiale. Pe mine ma lasa rece povestea cu stenogramele. Noi suntem fotbalisti profesionisti si trebuie sa ne concentram doar pe pregatire si pe jocuri.

  Cred ca ar trebui sa ne motiveze castigarea campionatului, deoarece am avut o perioada de seceta. Avem un mic dezavantaj, deoarece plecam cu un handicap de sase puncte fata de lider, dar nu dezarmam.

  Sincer sa fiu, daca, Doamne Fereste, Steaua nu va lua campionatul, voi face absolut tot ce tine de mine ca nici Dinamo sa nu-l castige. In meciul direct, in afara faptului ca Steaua-Dinamo va fi un derby, ne vom dori mai mult sa castigam in fata lui Dinamo, chiar daca am fi pe locul 4, 5 sau 18. As accepta o prima de la CFR Cluj pentru a bate pe Dinamo", spune Goian.

   Acum este: Dum Feb 23, 2020 7:50 pm