Un forum pentru melomani,cinefili,pasionati de fotografie si Counter Strike


  Steaua l-a gasit pe Super-Banel, acum cu ghete fosforescente!

  NaRCoTiQ
  NaRCoTiQ

  Mesaje : 112
  Data de înscriere : 30/01/2009

  Steaua l-a gasit pe Super-Banel, acum cu ghete fosforescente! Empty Steaua l-a gasit pe Super-Banel, acum cu ghete fosforescente!

  Mesaj  NaRCoTiQ la data de Mar Feb 03, 2009 3:26 am

  Departe de patron, in Turcia, Lacatus e fiara cu stelistii. Vrea cu disperare primul titlu ca antrenor in Ghencea dupa ce ca jucator a castigat 10 campionate. "Nu avem foame de trofee. Steaua are destule" - ii strica cheful lui Lacatus lupii tineri din Ghencea.

  Stelistii isi umfla muschii in Turcia, unde s-au cazat in camerele in care au dormit saptamana trecuta campionii de la CFR. Steaua se comporta in Turcia ca o mare echipa - si-a adus autocarul de acasa.

  Lacatus, Banel si Dayro Moreno au impresionat la ultimul antrenament. Banel si-a etalat noile ghete fosforescente. Lacatus n-a iertat pe nimeni - Petre Marin, Ogararu si Ovidiu Petre au fost atacati de fiara.

  Sa nu mai fie certat de Lacatus cum s-a intamplat in cantonamentul din Spania, unde a fost cel mai slab la antrenamente, Dayro Moreno rupe norii in Turcia.

  Noul Lacatus din Ghencea, Litu - atacantul adus de la Buzau, e tare fericit ca Steaua nu mai transfera pe nimeni. E sansa lui sa dea lovitura in Ghencea.

   Acum este: Dum Feb 23, 2020 6:57 pm