Un forum pentru melomani,cinefili,pasionati de fotografie si Counter Strike


  Zapata si-a schimbat look-ul ca sa aiba noroc, dar nu i-a mers - o ambulanta era sa-i calce pe stelisti!

  NaRCoTiQ
  NaRCoTiQ

  Mesaje : 112
  Data de înscriere : 30/01/2009

  Zapata si-a schimbat look-ul ca sa aiba noroc, dar nu i-a mers - o ambulanta era sa-i calce pe stelisti! Empty Zapata si-a schimbat look-ul ca sa aiba noroc, dar nu i-a mers - o ambulanta era sa-i calce pe stelisti!

  Mesaj  NaRCoTiQ la data de Mar Feb 03, 2009 3:20 am

  Din Turcia, Steaua tipa ca e vanata. Avalansa de stenograme din scandalul valiza e doar inceputul unei primaveri tensionate in Ghencea. Steaua va fi lovita mai tare, si din toate partile - ca sa n-aiba nicio sansa la titlu. Teoria conspiratiei si-a gasit multi adepti in Ghencea.

  In cantonament in Turcia, stelistii stiu tot ce misca in tara - stenogramele din scandalul valiza au trecut granita. "Ce nu te omoara, te face mai puternic" - isi fac curaj stelistii inaintea returului in care se asteapta si la alte atacuri.

  Si micile probleme ii macina pe stelisti in Turcia. Oamenii lui Lacatus au stat la coada la antrenament - o echipa din Kazahstan indragostita de minge le-a cedat cu greu locul in teren stelistilor.

  Ambulanta chemata sa vegheze antrenamentul Stelei a creat panica - soferul de pe salvare a facut cateva manevre periculoase langa jucatori.

  Sa scape de ghinionul accidentarilor din ultima vreme, Zapata si-a schimbat lookul.

  Dintre cei 3 columbieni ai Stelei, doar Toja a fost chemat iar la nationala. Toja se pregateste sa plece acasa pentru amicalul Columbiei cu Haiti.

  Vali Badea a fost omul zilei in Turcia. Pentru Steaua 2 - a dat un gol si o pasa decisiva in victoria satelitului Stelei, 2-1 cu o echipa turca din liga a 3-a.

   Acum este: Dum Feb 23, 2020 7:40 pm